Технологија за лабораториско тестирање Morteng

Во Morteng, ние сме горди на нашата напредна технологија за лабораториско тестирање, која ги достигна меѓународните стандарди. Нашите најсовремени способности за тестирање ни овозможуваат да постигнеме взаемно признавање на резултатите од тестот на меѓународно ниво, обезбедувајќи највисоко ниво на точност на тестирањето.

Опремата за тестирање е комплетна, со вкупно повеќе од 50 комплети, способна за сеопфатно тестирање на механичките перформанси на јаглеродни четки, држачи за четки, прстени за лизгање и други производи. Тестовите опфаќаат широк опсег на апликации, од лизгачки прстени на турбината на ветер до електрични лизгачки прстени и суровини што се користат во држачите за четки.

Процесот на тестирање на Morteng е прецизен и темелен, осигурувајќи дека нашите производи ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет. Нашите лаборатории се опремени да се справат со различни тестови, вклучувајќи проценки на издржливоста, спроводливоста и јачината на материјалот. Ова ни овозможува да им обезбедиме на нашите клиенти сигурни производи со високи перформанси кои ги задоволуваат нивните специфични барања.

Покрај нашите способности за тестирање, Мортенг е посветен на постојано подобрување и иновации во лабораториската технологија. Ние инвестираме во истражување и развој за да останеме во првите редови на технолошкиот напредок, овозможувајќи ни да обезбедиме врвни решенија за нашите клиенти.

Со технологијата за лабораториско тестирање Morteng, можете да верувате дека нашите производи се ригорозно тестирани и ги исполнуваат највисоките индустриски стандарди. Без разлика дали ви се потребни карбонски четки, држачи за четки или прстени за лизгање, можете да му верувате на Morteng да обезбеди производи кои се темелно тестирани и докажани дека имаат највисоко ниво.

Партнер со Morteng за производство на производи кои се лабораториски тестирани, ги исполнуваат меѓународните стандарди и ги надминуваат очекувањата.

Технологија за лабораториско тестирање Morteng-1
Технологија за лабораториско тестирање Morteng-2
Технологија за лабораториско тестирање Morteng-3
Технологија за лабораториско тестирање Morteng-4

Позиционирање на развојот на центарот за тестирање: насочени кон научна и ригорозна, точна и ефикасна експериментална анализа, обезбедување услуги за тестирање за индустријата за електрична енергија на ветер, јаглеродни четки, лизгачки прстени и држачи за четки и други научни истражувања и производствена линија на фронтот, сеопфатна поддршка на развој на материјали за производи од јаглерод и верификација на веродостојноста на производите од ветерната енергија и изградба на специјализирана лабораторија и платформа за истражување.


Време на објавување: јули-01-2024 година